Програма Псоралек – Всичко за псориазиса на едно място!

Програма Псоралек обединява усилията на висококвалифицирани медицински специалисти, фармацевтичната индустрия, мрежа от клиники и консултативни центрове, и пациенти от цялата страна за постигането на една основна цел – цялостна висококачествена грижа за хората с псориазис.

Програма Псоралек събира на едно място знанията, информацията и опитът, за да ги превърне в работеща система за контрол и овладяване на псориазиса и справяне с негативното му отражение върху качеството на живот не само на страдащите, но и на техните фамилиии.

Програма Псоралек има за цел да опровергае ширещите се заблуди за кожното страдание, да преодолее предрасъдъците на обществото – със своевременна, компетентна и достоверна информация, и с конкретни научни факти.

Обединявайки усилията и добрата воля на всички свързани с проблема, ние се надяваме да променим и отношението на държавните институции към тежестта на разходите, които хроничното страдание стоварва върху пациентите и фамилиите им.

На базата на последните научни изследвания ние ще Ви насочим към:

  • общите стратегии за активен и здравословен начин на живот без страдание
  • компетентна и актуална здравна информация
  • безплатни прегледи и училища за псориазис
  • онлайн консултации

Ние посвещаваме труда си на Вашето добро здраве, което е нашата основна цел!

Пълноценен живот за хората, страдащи от псориазис е каузата, за която работят всички, свързани с Псоралек! Ако имате псориазис, не трябва да се примирявате с него. Научете колкото се може повече за състоянието, за да получите нужната информация за контролирането му по възможно най-добрия начин.

Не позволявайте на псориазиса да контролира живота Ви! Вместо това, Вие контролирайте него!