Екипът на Програма Псоралек организира

работна среща на тема

„Цялостна грижа за пациентите с псориазис“.

 По случай Световния ден на псориазиса – 29 октомври, екипът на Програма Псоралек  организира работна среща между пациенти, лекари, фармацевти, държавни и съсловни организации на тема:

„Цялостна грижа за пациентите с псориазис“

 Идеята е с тази първа среща да се постави началото на ежегодна традиция за провеждането на форуми, посветени на пациентите с псориазис, чрез които, стъпка по стъпка да се постигне повишаване качеството на живот на страдащите от заболяването.

 Програма Псоралек интегрира интерактивен сайт www.psoralek.com, център за консултации и лечение – Клиника Борола, мрежа от специалисти и аптеки в цялата страна.

 Поставяйки пациента в центъра, за първи път у нас видни медицински специалисти, фармацевтичната индустрия, мрежа от клиники и консултативни центрове и пациенти от цялата страна се обединяват за постигането на една основна цел – цялостна висококачествена грижа за хората с псориазис.

 Пълноценен живот за хората, страдащи от псориазис е каузата, за която ще работят всички, свързани с Програма Псоралек. За да не контролира повече псориазисът живота на пациентите, а те да контролират псориазиса.

 Работната среща ще се проведе под председателството на Член кор. проф. д-р Николай Цанков.

 На 30.10.2012 г. от 11 часа, на пресконференция в Национален пресклуб БТА организаторите на работната среща ще обобщят за медиите изводите от провеждането на форума и първите набелязани стъпки за постигането на основната цел – цялостна висококачествена грижа за хората с псориазис.

borola